Altınoluk Zehra Baysal Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

Misyon: Misyonumuz; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://azba.meb.k12.tr

Adres - Şahindere Mah. Cengiz Topel Cad. 3. Sok 4/1 Altınoluk / Edremit / Balıkesir

Öğretim Şekli :Normal Eğitim.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık 30 km. İl merkezine uzaklık 112 km.